20.12.2006. / 18:06

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB

Bandić u koaliciji s HSP-om?

Na božićnom domjenku HSP-a održanom u Zagrebu u utorak navečer, jedina stranka koja se odazvala pozivu bio je SDP. Uz gradonačelnika Milana Bandića na HSP-ov domjenak odazvali su se Duško Ljuština, Pavle Kalinić i Jelena Pavičić Vukičević. U iznenadnoj ljubavi "crvenih" prema "crnima" stoji da je glavni razlog najnoviji skandal oko organizacije propalog koncerta Rolling Stonesa u Zagrebu. Bandić navodno želi imati podršku HSP-a u Gradskoj skupštini, jer upravo tamo će SDP-ova vlast suočiti s neugodnim pitanjem kako su to Zagrepčani ostali bez milijun kuna i pompozno najavljivanog megaspektakla.

Prisjetimo se da je u središtu skandala bio ravnatelj Koncertne direkcije Zagreb Saša Britvić, koji je podigao kredit od milijun dolara u Privrednoj banci Zagreb bez Odluke Skupštine Grada Zagreba, samo uz suglasnost Duška Ljuštine, člana Povjerenstva za kulturu, obrazovanje i šport.
Međutim, oporbeni zastupnici u Gradskoj skupštinu su najavili kako će na sljedećoj raspravi prozvati cijelo Gradsko Poglavarstvo, Duška Ljuštinu i gradonačelnika Milana Bandića zbog neodgovornog trošenja gradskih novaca.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika