23.12.2006. / 11:54

Autor: Stjepan Marković

PLJAČKA

Pucali iz kalašnjikova na kombi Sokol Marića

Oružani napad na blindirani kombi zaštitarske tvrtke Sokol Marić u kojemu su prema neslužbenim informacijama korišteni kalašnjikovi i ručne bombe dogodio se u petak navečer ispred Bille u zagrebačkom naselju Dugave. Napad se dogodio oko 22 sata kada su razbojnici zaskočili vozilo i počeli pucati po vozilu koje je s novcem kretalo s parkirališta. Na mjestu zločina policija je pronašla dva okvira za kalašnjikov i veliku količinu čahura. Neslužbeno se doznaje da je u pljački sudjelovalo pet osoba među kojima i jedna žena. Policija je u Kosnici pokraj Velike Gorice pronašla zapaljenog Land Rovera, jedno od tri vozila kojima su se razbojnici koristili.

Ovo je sedmi napad u nizu na transportere novca. Na mjesto događaja došli su Zlatko Marić, načelnik PU zagrebačke Marijan Tomurad, Ivan Nađ, zamjenik ravnatelja policije, te Božo Gulo, načelnik Sektora krimi policije PUZ-a. Marić je izjavio da je sretan što u napadu nije nitko ozljeđen ili ubijen, te da će s policijom pokušati poboljšati sigurnosne mjere.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika