Objavljeno u Nacionalu br. 585, 2007-01-30
HOTELIJERSTVO
Šef kuhinje Excelsiora došao iz Kempinskog u Dubaiju
Alain Bijou glavni je kuhar Štrokova hotela Kulinarskom timu dubrovačkog Hotela Excelsior pridružio se Alain Bijou koji je imenovan novim glavnim šefom kuhinje. Bijou je u Excelsior došao s pozicije glavnog kuhara Kempinski Hotela Mall of the Emirates smještenog u središtu Dubaija. Bijou je kulinarsko iskustvo stjecao u najprestižnijim hotelskim lancima, ali i u poznatim europskim restoranima poput Le Paris Latin u Veroni.
Vezane vijesti
'Moje jahte bit će hoteli s 5 zvjezdica'
Goran Štrok, vlasnik Jadranskih luksuznih hotela i Vicenco Blagaić, vlasnik tvrtke Profectus i direktor Croatia Boat Showa i Franjo Tomić, zastupnik… Više
- Kotarčev hotel Atrium pod Štrokovim brandom
- Štrok želi kupiti hotel Zvonka Kotarca
- Dubrovnik Palace među 19 najboljih resorta u Europi
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu