Objavljeno u Nacionalu br. 591, 2007-03-13

Autor: Borivoje Dokler

SPECIJALIZIRANI MULIMEDIJSKI PROJEKT

Gohome TV Nekretnine i interijeri na drukčiji način

Multimedijski projekt gohome TV na krajnje jednostavan i dosad neviđen način prezentirat će najveći broj nekretnina i opreme za uređenje interijera

Nakon velikog uspjeha prvih dvaju specijaliziranih CD vodiča Nekretnine i interijeri i Nekretnine², tvrtka Bujas i sin, u suradnji s partnerima Pivot d.o.o i tjednikom Nacional, odlučila je pokrenuti i treći, do sada najzahtjevniji, multimedijski projekt specijaliziran za područje nekretnina, interijera i graditeljstva gohome TV. Projekt će činiti interaktivni CD vodič gohome TV koji će se 17. travnja 2007. besplatno dijeliti uz tjednik Nacional i magazin gohome, koji će biti tiskan u 15.000 primjeraka te će se besplatno dijeliti na svim kvalitetnim urbanima lokacijama u svim većim hrvatskim gradovima. gohome TV bit će “ključ” pomoću kojeg će se jednostavno moći doći do svih ponuđenih nekretnina na webu (njih više od 40.000). Sustavom ključnih riječi lako i brzo moći će se izvršiti pretraživanje i naći sve što vas zanima ili vam treba. Čitav projekt pratit će i vrhunski web portal www.gohome.hr na kojem će biti prisutni svi klijenti koji će se oglašavati na CD-u, i to čak do tri godine besplatno. Svaki će klijent u tom razdoblju slobodno moći mijenjati i osvježavati sve podatke.


Hrvoje Bujas, direktor tvrtke Bujas i sin, napominje kako će ovo biti dosad najoriginalniji i najzahtjevniji multimedijski projekt specijaliziran za područje nekretnina, interijera, graditeljstva i financija. “S obzirom na to da su iza nas već dva ovakva CD vodiča, iskoristit ćemo znanje i iskustvo stečeno na njima i napraviti dosad najbolji specijalizirani CD vodič u Hrvatskoj. Osim što ćemo ga poboljšati softverski, na njemu će se nalaziti i najveća ponuda nekretnina, interijera i svih usluga vezanih uz njih. Naime, CD će biti ‘ključ’ pomoću kojeg će se jednostavno moći doći do svih 50.000 ponuđenih nekretnina na webu. Velika novost je i to što će sve agencije i tvrtke s područja nekretnina do određenog limita imati besplatan ulaz na CD, a sve tvrtke koje zastupaju ili prodaju namještaj imat će pravo implementacije proizvoda koji je na akciji”, rekao je Bujas i napomenuo kako će se na CD-u nalaziti i posebna rubrika posvećena ekskluzivnom namještaju Ekskluziva. U njoj će se moći pronaći sve o ekskluzivnom namještaju, elementima, trgovinama, cijenama, uvjetima kupnje itd.

Multimedijski CD gohome TV imat će krajnje jednostavan i dosad neviđen način prezentiranja nekretnina i interijera. Na ekranu će se najprije pojaviti kraći stand up show u izvođenju imitatora Denisa Bašića, a kasnije će se na ekranu pojaviti i daljinski upravljač pomoću kojeg će se moći mijenjati programi i naći onaj koji vas najviše zanima - nekretnine, interijeri, projekti u izgradnji, ekskluzivni namještaj, graditeljstvo, usluge i naravno krediti za njihovu kupnju. Korisnika CD-a kroz modeliranu interaktivnu kuću vodit će, uz pomoć glasova Stipe Mesića i Miroslava Blaževića, imitator Denis Bašić, koji će se nalaziti u malom okviru ekrana (po modelu slike u slici).

DALJINSKIM upravljačem birat će se željeni program gohome TV-aDALJINSKIM upravljačem birat će se željeni program gohome TV-a“Naravno da se gohome TV bazira na konceptu sve na jednome mjestu, kupi stan, opremi ga i nađi povoljan kredit, no za razliku od svih ostalih sličnih medija i projekata, mi to radimo mnogo zanimljivije za korisnika. Da bismo ljude dodatno motivirali za gledanje i klikanje po gohome TV-u, organizirali smo i nagradnu igru Vi nama mail, a mi vama odmor”, rekao je Hrvoje Bujas.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika