19.03.2007. / 18:55

Autor: Martina Zeković

HAAG

Margetić platio puni iznos kazne

Uplaćeno je ukupno deset tisuća eura koliko je novinar Domagoj Margetić morao platiti zbog nepoštivanja Haaškog suda. Njegov odvjetnik Veljko Miljević u petak je uputio dopis Haškom sudu, u kojem izvješćuje da je Margetić uplatio i preostalih 2147.31 eura kazne koliko je dugovao nakon što je istekao rok da plati kaznu, priopćio je Sud.

Margetić je do 16. ožujka trebao objasniti zašto nije platio puni iznos kazne do krajnjeg roka koji je istekao 9. ožujka. Njegov branitelj objasnio je da Margetić nema stalni izvor prihoda te da su novac za kaznu prikupljale razne udruge koje nisu uspjele skupiti čitav iznos do zadanog roka.

Margetić je 7. veljače osuđen na tri mjeseca zatvora i 10.000 eura kazne zbog objave imena zaštićenih haških svjedoka prošle godine na Margetićevoj internetskoj stranici. Sudsko vijeće dalo mu je mjesec dana za plaćanje kazne.

Vezane vijesti

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman kažnjen je sa 104 sati društveno korisnog rada zbog neplaćanja alimentacije, objavio je sud Orange Countyja.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika