22.03.2007. / 19:15

Autor: Stjepan Marković

OSIJEK

Nastavak istrage u slučaju "selotejp"

Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku Mario Kovač saslušao je u četvrtak još tri svjedoka u sklopu dopune istrage u slučaju "selotejp". Saslušana su dva svjedoka tužiteljstva i jedan svjedok obrane. U dopuni istrage bi se trebalo na dva zakazana ročišta saslušati 15 svjedoka, od kojih su 13 svjedoci tužiteljstva i dvoje svjedoka obrane. Ročišta su zakazana za 25. i 27. ožujka.

Istražni sudac Mario Kovač je prije dva tjedna završio istragu u slučaju "selotejp" i dostavio spise Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku koje je zatražilo dopunu istrage.

Istraga u slučaju "selotejp" trajala je pet mjeseci i ispitano je ukupno 130 svjedoka. Osumnjičene u tzv slučaju "selotejp" među kojima je i nezavisni saborski zastupnik Branimir Glavaš tereti se da su na obali Drave u Osijeku krajem 1991. godine odgovorni za smrt deset osoba i jedan pokušaj ubojstva.

Vezane vijesti

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Na Odjelu za biologiju osječkoga Sveučilšta Josipa Jurja Strossmayera danas je predstavljena internetska stranica o komarcima u Osijeku. Pročelnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika