Objavljeno u Nacionalu br. 594, 2007-04-03

Autor: Nacionalova redakcija

Odvjetnička kuća 'Münchhausen' iz Beča

Zagorčeve spletke o vezi Šiprag - Petrač

Kafić Salix nalazi se u prostoru kojem je vlasnik Dragutin Bradica a ne Snježana Šiprak ili njezin suprugKafić Salix nalazi se u prostoru kojem je vlasnik Dragutin Bradica a ne Snježana Šiprak ili njezin suprugPrilikom pokušaja saniranja štete koja je po njihova klijenta nastala otvaranjem istrage o krađi dragog kamenja, austrijski odvjetnici Vladimira Zagorca nisi birali metode da ocrne glavne svjedoke optužbe. Osim što podmeću da su Hrvoje Petrač i Snježana Šiprak ljubavnici, Zagorčevi odvjetnici su tvrdili kako joj je Petrač kupio i lokal na Kninskome trgu 17 u Zagrebu. Nacional je došao u posjed ugovora koji svjedoči da Zagorec i njegovi odvjetnici lažu i tako žele dezavuirati iskaze koje su ova dva svjedoka dala na Županijskom sudu u Zagrebu.

Prema Ugovoru između Dragutina Bradice iz Velike Gorice i Tomice Šipraga, Snježanina supruga, za lokal od 28 kvadrata, u koji je uključeno skladište i WC, plaća se mjesečna najamnina od 1400 kuna. Ugovor je sklopljen i ovjeren kod javnog bilježnika Janka Žitka 25. siječnja 1999. u vrijeme kad je Snježana Šiprag radila u Zagorčevu uredu u Ministarstvu obrane. Toliko o poštenju Zagorca i njegovih odvjetnika.

Vezane vijesti

Suđenje Zagorcu za obnovu Šporerove vikendice ponovno krenulo ispočetka

Suđenje Zagorcu za obnovu Šporerove vikendice ponovno krenulo ispočetka

Suđenje bivšem generalu i pomoćniku ministra obrane Vladimiru Zagorcu i ostalima optuženima za nezakonitu obnovu vikendice bivšeg potpredsjednika… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika