27.04.2007. / 16:07

Autor: Nina Tomljanović

PARLAMENTARNI IZBORI

Granić nositelj HSP-ove liste u III. izbornoj jedinici

''Kampanja HSP-a i mene osobno bit će potpuno pozitivna'', kazao je za Nacional.hr Mate Granić, politički savjetnik HSP-a i bivši ministar vanjskih poslova komentirajući svoju kandidaturu nositelja liste te stranke u III. izbornoj jedinici na idućim parlamentarnim izborima.

U petak 27. travnja Hrvatska stranka prava objavila je svoju listu za parlamentarne izbore u devet izbornih jedinica u Hrvatskoj, te u 11. jedinici za dijasporu.

''HSP je stranka koja sigurno može računati na 12 od 15 posto, jer odlično stoji u svim izbornim jedinicama, te čvrsto vjerujem da će HSP ovaj put biti vrlo ozbiljan'', odgovorio je Granić na pitanje kako će HSP proći na parlamentarnim izborima.

''Svi kandidati imaju odlično političko iskustvo i ono što je najvažnije, da svi oni mogu doprinijeti tomu da zdrava strana ulaganja dođu u Hrvatsku, te da se stvori zdrava poduzetnička klima '', kazao je Granić za Nacional.hr.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika