05.07.2003. / 00:00

Autor: Petra Smoljak

POZNATI

MUŽ SHARON STONE ZATRAŽIO RAZVOD

MUŽ SHARON STONE ZATRAŽIO RAZVOD
Sharon Stone, jedna od najvećih zvijezdi Hollywooda se razvodi. Njen suprug, novinski urednik Phil Bronstein podnio je zahtjev za razvodom braka. Oni su živjeli u san Franciscu gdje Bronstein radi kao urednik dnevnog lista “San Francisco Chronicle”, pa je on i zahtjev za razvodom braka podnio sudu u San Franciscu. U zahtjevu, do kojeg je došla redakcija američke televizijske emisije “Entertainment Tonight”, Bronstein tvrdi da traži razvod “zbog nepremostivih razlika”.
Bronstein ima 52, a Sharon Stone 45 godina. Vjenčali su se 14. veljače 1998. godine u San Franciscu, a to je vjenčanje izazvalo veliku senzaciju, jer se nije očekivalo da će se ona udati izvan filmskog svijeta. Dvije godine kasnije dobili su sina Roana. O Sharon Stone se mnogo pisalo prije nekoliko godina kada se teško razboljela, jer je dobila izljev krvi u mozak, ali se od toga potpuno oporavila, te nakon stanovite pauze nastavila sa snimanjem filmova. O njima se dosta pisalo i prije dvije godine kada je dva metra dugački gmaz komodo u zoološkom vrtu San Francisca napao bosog Bronsteina te mu ogrizao prst i povrijedio tetive, ali su liječnici u tamošnjoj bolnici uspjeli ponovno pričvrstiti Bronsteinu odgriznuti prst.
U povodu ovog razvoda oboje su izdali zajedničko priopćenje u kojem su obznanili da je razlaz “prijateljski i međusobno dogovoren”, te da će se oni “i dalje prijateljski družiti kako bi bili što bolji roditelji svojem sinu”.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika