16.06.2007. / 09:45

Autor: Melisa Skender

Extra galerija

Tko je osigurao dupe

Kad je Rachel Hunter '90-ih svoje noge osigurala na milijun dolara, tada je to bila vodeća među bizarnim vijestima. U međuvremenu, evo lani, Mariah Carey svoje je noge osigurala na svotu od milijardu dolara. Objavio je to glasnogovornik Gillettove kampanje 'Legs of a Goddess' u koju je Mariah uključena kao zaštitno, hm - lice?

Brojni su dijelovi tijela poznatih osoba osigurani na prilične svote. Najčešće, to je potrebno kad tvrtke angažiraju poznatu osobu u svojim reklamnim kampanjama. Kompanija Braun osigurala je tako noge Haidi Klum na 2,2 milijuna dolara.

Američka glumica America Ferrera predstavlja kompaniju Aquafresh i njihovu liniju proizvoda pasti za izbjeljivanje zubi. Njezini zubi osigurani su na 10 milijuna dolara. Keith Richard osigurao je srednji prst lijeve ruke, teško je dokučiti zašto, a Dolly Parton osigurala je svoje grudi na ukupan iznos od 600 tisuća dolara. Tina Turner svoja je prsa osigurala na iznos od 790 tisuća a noge na 3,2 milijuna dolara.

Glas Brucea Springsteena osiguran je na šest milijuna dolara, no osiguranje glasa uobičajeno je među pjevačima. Ono što iznenađuje mali je broj sportaša koji su osigurali svoja tijela. David Beckham tako je jedan od malobrojnih koji su osigurali svoje noge i stopala na iznos od 70 milijuna dolara.

Među neobičnijim zahtjevima, uključujući Richardsov srednji prst bio je i onaj Jennifer Lopez koja je, navodno, na 27 milijuna dolara osigurala svoje dupe. Doslovno.

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika