Objavljeno u Nacionalu br. 607, 2007-07-03

Autor: Nacionalova redakcija

ZAGREB: POTPORA ULASKU HRVATSKE U SJEVERNOATLANTSKI SAVEZ

Branitelji lobiraju za NATO

MIRKO LJUBIČIĆ, organizator skupa i član ZUB branitelja Zagrebačkog holdingaMIRKO LJUBIČIĆ, organizator skupa i član ZUB branitelja Zagrebačkog holdinga Zajednica udruga hrvatskih branitelja Zagrebačkog holdinga prošlog je petka organizirala akciju potpore ulasku Hrvatske u NATO, a pridružio im se i sportaš Mirko Filipović. Predstavnici udruge koja okuplja 1400 branitelja održali su i okrugli stol s temom “Hrvatski branitelji i NATO”, a potom je Mirko Filipović velikom broju građana što su se okupili na Trgu bana Jelačića podijelio majice s natpisom “2008 HRVATSKA - NATO”. Jedan od čelnih ljudi Zajednice udruga hrvatskih branitelja holdinga Mirko Ljubičić kaže kako bi se i branitelji trebali angažirati i podržati uključivanje Hrvatske u NATO.

“Branitelji, kao i veliki dio hrvatske javnosti nisu posve upućeni u to što je zapravo NATO. Zato ćemo pokušati građane bolje uputiti u tu tematiku i objasniti da će ulaskom u NATO Hrvatska postati sigurna zemlja i bitno smanjiti troškove obrane”, rekao je Ljubičić koji upravo piše magistarski rad o priključenju Hrvatske NATO-u.

Vezane vijesti

SP u vodenim sportovima: Mađari ispustili Srbe i finale

SP u vodenim sportovima: Mađari ispustili Srbe i finale

Srpski vaterpolisti prvi su finalisti Svjetskog prvenstva u Šangaju. Branitelji naslova su u polufinalu nakon produžetaka svladali Mađarsku s 15-14.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika