05.07.2007. / 11:01

Autor: Martina Zeković

VELIKA BRITANIJA

Zbog kikseva Tonyja Blaira milijunski posjeti web siteu Downing Streeta

Službena stranica britanske premijerske rezidencije Downing Streeta mjesečno broji oko 6 milijuna posjeta. U veljači ove godine stranica je zbog peticije protiv naplaćivanja cestarina u Velikoj Britaniji dosegla posjećenost od 23 milijuna.

Najpopularniji video na toj stranici uvjerljivo je video koji prikazuje bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira kako na francuskom jeziku pozdravlja francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja riječima "bonjour a tous". Blair je nakon toga priznao da pozdrav na francuskom ipak nije bio najbolja ideja, a opcija pisanja komentara ili možda francuskih reakcija, isključena je. Drugi najpopularniji video je video s engleskom verzijom pozdrava.

Stranica je pokrenuta 2000., a u studenom 2006. uvedena je mogućnost e-peticija. Najpopularnija kampanja kojom je skupljeno 1.7 milijuna potpisa bila je kampanja koju je Peter Roberts iz Shropshirea pokrenuo protiv plaćanja cestarina.

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika