03.08.2007. / 12:13

Autor: Marijana Zrinjski

TRAGIČNA SMRT 19- GODIŠNJE DJEVOJKE

Velikogoričani najavili prosvjed ispred Soliduma

Stanovnici Velike Gorice sutra navodno planiraju tihi prosvjed ispred tvrtke Solidum čiji je vlasnik tajkun Željko Žužić, otac 23- godišnjeg Hrvoja Žužića koji je prekjučer skrivio prometnu nesreću u kojem je poginula 19- godišnja Ružica Pavić, a njezin dečko Hrvoje Matijašić zadobio tešku ozljedu kralježnice.

Velikogoričani su navodno bijesni jer je Žužiću mlađem određen samo jednomjesečni pritvor iako je na Corsu u kojoj je bio mladi par, naletio u BMW- u, s brzinom od 200 km na sat u naselju gdje je dopuštena brzina 60 km na sat, i to s 2,45 promila alkohola u krvi.

Pritvor mu je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici podnijelo je zahtjev za određivanje pritvora, a tužiteljstvo je navodno tražilo i da se promijeni nadležnost suda, budući je Žužićeva majka sutkinja Općinskog suda u Velikoj Gorici.

Sllavko Vidović, tetak poginule djevojke smatra da pravosuđe nije odradilo svoj dio posla jer mladiću koji ima toliko prekršajnih prijava, (između ostalih čak pet za vožnju u pijanom stanju), još nije uzelo vozačku dozvolu. Spekulira se da je majka Hrvoja Žužića, sutkinja pomagala sinu da nikad ne odgovara za prekršaje. Naime, od prekršaja za koje je prijavljivan Žužić je imao samo četiri novčane kazne po 110 i 150 kuna, od kojih su čak tri poništene.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika