16.08.2007. / 11:13

Autor: Martina Čizmić

POPOVIĆ NA SASTANKU U LUXEMBURGU

Još uvijek se ne zna tko će voditi odbojkaše

Na sastanku predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza Andrije Popoviće, direktora nacionalnih timova Trpimira Barača, predsjednika Europskog odbojkaškog saveza Andrea Meyera i višeg potpredsjednika CEV-a Philipa Berbena dogovoreno je da će Popović 18. kolovoza 2007. sazvati legalni sastanak Izvršnog odbora kojiem će prisustvovati i Philip Berben kako bi se definirale konačne liste muške i ženske odbojkaške reprezentacije.

Naime, problem je nastao kada su u sjedište CEV-a u Luksemburg poslana dva popisa. Jedan sa potpisom Andrije Popovića, a drugi sa potpisom Pere Lozice koji je u tom trenutku nastupao kao predsjednik. Kako smo već pisali, potpredsjednik Pero Lozica sazvao je sjednicu Izvršnog odbora na kojoj je poništena odluka o smjenjivanju izbornika Rade Malevića i postavljanju za izbornika muške odbojkaške reprezentacije Lea Barića.

CEV će u Zagreb poslati višeg potpredsjednika Philipa Berbena kako bi on primio konačne popise muške i ženske reprezentacije, te potvrdio financijsko pokriće za sudjelovanje na Europskim prvenstvima 2007. godine.

Vezane vijesti

Hrvatska odbojka spašena: CEV povjerio HOO-u sve obveze HOS-a

Hrvatska odbojka spašena: CEV povjerio HOO-u sve obveze HOS-a

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša bio je vrlo zadovoljan sastankom koji je postigao s čelnicima Europskog odbojkaškog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika