Objavljeno u Nacionalu br. 617, 2007-09-11
Tvrtka Rougié proizvela je paštetu od guščje i pačje jetre s dodatkom gljiva i tartufa. Bogatstvu okusa pridonose brojni sastojci kao što su luk, vino, razni začini, svinjsko meso, pileća jetra i konjak. Paštetu je najbolje poslužiti dobro ohlađenu, kako bi kvaliteta njenih sastojaka došla do izražaja. Rougié proizvodi se zahvaljujući pomno biranom sastojku vrhunske kvalitete te pažljivo dizajniranim oblicima pakiranja, mogu pronaći u svim velikim hotelima, restoranima i luksuznim trgovinama.
Cijena: od 150 do 650 kuna;
Informacije: www.deliicije, Teslina 7, Zagreb
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu