21.09.2007. / 16:13

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB

Pronađen mrtav 19-godišnji mladić, uzrok smrti nepoznat

Dosadašnja istraga je pokazala da je mladić sinoć na više mjesta s društvom konzumirao alkoholna pića, a prijatelji su ga posljednji put vidjeli oko 2 sata ujutro kada su se i rastali

Jutros u Radničkoj cesti kod kućnog broja 38 na travnjaku pronađen je mrtav 19-godišnji mladić. Prema prvim policijskim informacijama, mladić u dobi od oko 20 godina pronađen je u 6,45 sati. Zbog brojnih modrica i ozljeda po glavi i tijelu ne isključuje se da je riječ o ubojstvu.

Tijekom dana policija je utvrdila identitet mrtvog mladića, ali ne i uzrok smrti. "Utvrdili smo identitet 19-godišnjeg mladića, no za sada s tim podatkom ne možemo izlaziti u javnost", rekla je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba.

Obavljena je obdukcija, no u policiji kažu da je radi utvrđivanja točnog uzroka smrti potrebno provesti dodatna vještačenja.

Dosadašnja istraga je pokazala da je mladić sinoć na više mjesta s društvom konzumirao alkoholna pića, a prijatelji su ga posljednji put vidjeli oko 2 sata ujutro kada su se i rastali.

Tijelo golog mladića jutros je pronašao predstavnik stanara.

Vezane vijesti

U Srbiji 13 osoba optuženo za pomaganje ratnim zločincima

U Srbiji 13 osoba optuženo za pomaganje ratnim zločincima

Srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević rekao je u petak kako je u tijeku kazneni postupak protiv 13 osoba za koje se sumnja da su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika