21.09.2007. / 19:53

Autor: Nina Tomljanović

SAD

Na sveučilištu Delaware ustrijeljeno dvoje studenata

Studentica koja je ranjena s dva hica zadobila je "ozljede opasne po život", dok je ranjeni student u "stabilnom stanju", objavila je lokalna bolnica u koju su smješteni

Danas rano ujutro je nepoznati napadač u kompleksu državnog sveučilišta na istočnoj obali SAD-a u saveznoj državi Delaware u gradu Doveru ustrijelio i ranio dvoje studenata. Policija još traga za počiniteljem.

Studente je pozvala Uprava Sveučilišta Delaware da ostanu u svojim sobama a predavanja su otkazana, priopćio je glasnogovornik sveučilišta Carlos Holmes.

Studentica koja je ranjena s dva hica zadobila je "ozljede opasne po život", dok je ranjeni student u "stabilnom stanju", objavila je lokalna bolnica u kojoj su smješteni.

Na incident je brzo reagirala Uprava Sveučilišta, poučena tragičnim iskustvom pokolja na sveučilištu Virginia Tech, u kojem je 16. travnja ove godine umno poremećeni student Seung Hui- Cho ubio 32 studenta i sebe, u najgorem masovnom pokolju takve vrste u novijoj povijesti SAD.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika