25.09.2007. / 19:16

Autor: Martina Čizmić

SAMO U AMERICI

Ružičasti pištolji za djevojčice

Trgovine oružjem u SAD-u počele su naručivati ružičaste pištolje i puške kako bi privukle djevojčice.

U jednoj trgovini u Milwaukeeu drže pušku na kojoj je ugravirano "Pucaj kao djevojčica ako možeš!". Voditelj trgovine Chris Hanson rekao je da su se odlučili okrenuti ženama i djevojčicama koje privlači lov. Istaknuo je da se ružičaste sačmarice dobro prodaju.

U drugoj trgovini vlasnik je rekao da već četiri godine nudi ružičasto oružje. Čak i njegova 12-godišnja kći posjeduje sačmaricu ružičaste boje. Kaže da žene žele posjedovati oružje, ali isto tako žele da ono lijepo izgleda. Dečkima je svejedno kako oružje izgleda, glavno im je da radi.

Connie Cody dobila je svoju dozvolu za nošenje oružja prije 18 mjeseci. Od tada je kupila 9-milimetarski pištolj, revolver, Derringer i još jedan pištolj, sve u tradicionalnim bojama. "Da sam znala da postoje ružičasti pištolji kupila bi takve. Sada ću sigurno nabaviti i jedan u ružičastoj boji" rekla je Connie.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika