01.10.2007. / 14:06

Autor: Marko Biočina

TEAM BUILDING

Podravka za svoje djelatnike organizirala sportske igre

Činjenica da zdravo tijelo krasi i zdrav duh poznata je još od antičkih vremena, a svjesni su je i u koprivničkom prehrambenom divu Podravci. Zato su odlučili organizirati manifestaciju koja bi njihovim zaposlenicima omogućila bavljenje sportom, ali i razvijanje timskog duha, važnog segmenta uspješnog poslovanja bilo koje moderne kompanije.

Podravkine korporativne sportske igre svoju su premijeru doživjele u Zatonu pored Zadra, a u četiri dana trajanja sudjelovalo je više od tisuću zaposlenika te kompanije. S obzirom da je Podravka jak regionalni igrač, ovo je natjecanje bilo idealna prilika za prijateljsko sportsko nadmetanje Podravkaša iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

Na programu je bilo mnogo sportova i sportskih disciplina od malog nogometa i košarke, preko odbojke sve do tradicionalnog potezanja konopa. Kako i priliči imidžu Podravke, igre su otvorene paljenjem velikog Podravkinog korporativnog roštilja, kada je voditelj programa Davor Dretar Drele ritualno na roštilj položio prvi komad nadaleko poznatog Podravkinog jegera.

Organizatori igara su se potrudili da sudionicima pruže iskustvo pravog sportskog nadmetanja do te mjere da su angažirali i poznatog sportskog novinara Sašu Sušeca, koji je komentirao utakmice.

Prvo izdanje Podravkinih korporativnih sportskih igara izazvalo je nepodijeljeno zadovoljstvo kod svih sudionika, tako da u upravi Podravke obećaju kako će učiniti sve da ova manifestacija u budućnosti postane tradicionalna.

Nema sumnje kako će Podravkin primjer uskoro slijediti i druge hrvatske kompanije.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika