12.10.2007. / 15:32

Autor: Marko Biočina

KRAJ TRAKAVICE

Dvoranu u Osijeku će na kraju financirati država

Novu rukometnu dvoranu u Osijeku na kraju će financirati država. To je odlučila Vlada na današnjoj sjednici, a premijer Sanader je poručio da to Vlada čini zato što želi da se Svjetsko rukometno prvenstvo 2009. igra i u Osijeku.

"Ne želimo ulaziti u ove sukobe, političku prljavštinu, sve što se događa i što je postalo i degutantno, a sve na leđima građana Osijeka i športske dvorane koja bi trebala biti žrtva ili politička tema i u izbornoj kampanji. To nećemo dopustiti", rekao je Sanader.

Ministar financija Ivan Šuker je izvijestio kako je Vlada već za tu svrhu uplatila 15 milijuna kuna. Preostala sredstva će se osigurati iz državnih proračuna za 2008. i 2009. godinu. Tako će izgleda završiti višemjesečna trakavica oko gradnje spomenute dvorane.

Inače, Vlada je na sjednici odlučila kako će sufinancirati i izgradnju dvorane u Zadru, te Rukometnog doma na zagrebačkim Sveticama.

Vezane vijesti

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Na Odjelu za biologiju osječkoga Sveučilšta Josipa Jurja Strossmayera danas je predstavljena internetska stranica o komarcima u Osijeku. Pročelnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika