19.10.2007. / 11:30

Autor: Nina Tomljanović

KNIN

U prometnoj nesreći ozlijeđeno deset osoba

Do nesreće je došlo kada je 18-godišnji vozač iz Knina, upravljajući osobnim vozilom marke "fiat punto", zbog neprilagođene brzine, u blizini mosta rijeke Orašnice, izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika, na pješčano proširenje na cesti

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 20,15 sati, dogodila u Ulici Domovinskog rata u Kninu jedna je osoba teže ozlijeđena, a devet ih je lakše.

Do nesreće je došlo kada je 18-godišnji vozač iz Knina, upravljajući osobnim vozilom marke "fiat punto", zbog neprilagođene brzine, u blizini mosta rijeke Orašnice, izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika, na pješčano proširenje na cesti. Zatim je vozilom udario u dva kontejnera za smeće te u vrata vozila, marke "alfa romeo", koje je bilo zaustavljeno na proširenju.

Zbog jačine udarca kontejner je udario u 33-godišnjeg pješaka iz Knina, a vozilo se zaustavilo u koritu rijeke Orašnice. Iza "fiata" cestom se kretalo vozilo marke "renault clio", kojim je upravljala 19-godišnja vozačica iz Knina te je i ona uslijed neprilagođene brzine udarila u vozilo, koje je bilo zaustavljeno na proširenju.

Teške tjelesne ozljede zadobio je 18-godišnji putnik iz "fiata punta" i nalazi se u kninskoj bolnici na liječenju, no izvan je životne opasnosti. Ostali sudionici prometne nesreće dobili su lakše tjelesne ozljede i pušteni su na kućnu njegu. Šteta se procjenjuje na 50 tisuća kuna.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika