Objavljeno u Nacionalu br. 623, 2007-10-23

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

Međunarodno priznanje Poliklinici za zaštitu djece

Gordana Buljan Flander i suradnici proglašeni najboljim timom za pomoć zlostavljanoj djeci

GORDANA BULJAN FLANDERGORDANA BULJAN FLANDERPoliklinika za zaštitu djece grada Zagreba 11. listopada dobila je nagradu Međunarodnog udruženja za prevenciju zlostavljanja i zanemarivanja djece (ISPCAN). Stručnjaci te poliklinike tako su proglašeni najboljim svjetskim multidisciplinarnim timom koji se bavi prevencijom i tretmanom zlostavljane djece. Riječ je o priznanju koje se dodjeljuje svake dvije godine, a nagrada će u rujnu sljedeće godine biti dodijeljena ravnateljici Poliklinike Gordani Buljan Flander tijekom 17. Međunarodnog kongresa o tretmanu zlostavljane djece u Hong Kongu.

“Nisam iznenađena ovim priznanjem jer znam kako rade naši kolege diljem svijeta pa sam znala da spadamo među najbolje. Moji suradnici u Poliklinici i ja pratimo znanstvena i klinička dostignuća zapadnoeuropskih i američkih zemalja, pišemo znanstvene radove i izlažemo na svjetskim kongresima, pa ne mogu reći da se nismo nadali nagradi. Iznimno sam ponosna na sve članove našeg tima, koji od samog pokretanja Poliklinike prije pet godina zajedno sa mnom predano rade na zaštiti djece i njihovih obitelji”, rekla je Gordana Buljan Flander.

Vezane vijesti

Dodijeljen HPB Grand Prix 2007.

Dodijeljen HPB Grand Prix 2007.

Mlada hrvatska slikarica Gordana Bakić dobila je nagradu Hrvatske poštanske banke Grand Prix 2007. za najbolje likovno ostvarenje ove godine. Žiri… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika