30.10.2007. / 11:05

Autor: Marijana Zrinjski

ZAGREB

HNS traži od Državnog odvjetništva da istraži Bandića

Gradska organizacija HNS-a najavila je da će izvijestiti Državno odvjetništvo i zatražiti istragu o mogućnosti da gradonačelnik Milan Bandić zlorabi svoj položaj kako bi ostvario vlastite interese, piše Jutarnji list.

Kako tvrdi zastupnica HNS-a u Skupštini Morana Paliković-Gruden, Bandić je poklonio gradsko zemljište u Babonićevoj privatnom investitoru Anđelku Leki za gradnju urbanih vila, a zauzvrat dobio luksuzni stan u kojemu, navodi GO HNS-a, trenutačno žive gradonačelnikova kći i njezin dečko.
''Gradonačelnik Bandić je nasilno i bez ikakvih dozvola uništio mirnu Galjufovu ulicu jer je htio produljiti Babonićevu direktno na Vlašku, a to je valjda željela njegova princeza'' stoji u izvješću HNS-a.

Anđelko Leko, prozvani direktor i suvlasnik HUP-a, tvrtke koja je vlasnik najelitnijih zagrebačkih hotela, kaže da za Babonićevu ulicu nikad nije čuo i da je riječ o podvalama navedene stranke koje nisu istinite.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika