Objavljeno u Nacionalu br. 625, 2007-11-06

Autor: Branka Prica

GALERIJA

Dobrotvorna aukcija međunarodnog kluba žena

MARIA NOVAK iz Međunarodnog kluba žena,organizatorica humanitarnog balaMARIA NOVAK iz Međunarodnog kluba žena,organizatorica humanitarnog balaU organizaciji Međunarodnog kluba žena 16. studenoga u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin održat će se dobrotvorni bal s aukcijom. "Bal je dio kampanje Međunarodnog kluba žena za liječenje neplodnosti. Očekujemo više od 400 gostiju, uglavnom utjecajnih ljudi iz svijeta diplomacije, umjetnika, poduzetnika i aristokrata, a gotovo svi stolovi su već rezervirani", rekla je Maria Novak, članica Međunarodnog kluba žena i organizatorica bala. Dolazak je najavilo 17 ambasadora, a renomirani hrvatski slikari donirali su svoja djela za aukciju.

Večer će započeti nastupom Nine Badrić, a pjevat će i Gibonni, Luka Nižetić, Lana Jurčević, klapa Cambi te slovenski pjevač Jan Plestenjak. Voditeljica programa je Ivana Šundov, a glavni dio programa, veliku aukciju, vodit će Zlatan Zuhrić – Zuhra. Međunarodni klub žena okuplja supruge diplomata, stranih predstavnika i menadžera u Hrvatskoj, kao i brojne Hrvatice koje su živjele u inozemstvu - njih više od stotinu iz 46 zemalja svijeta.

Vezane vijesti

Vrhunski dometi francuskog inudstrijskog dizajna

Vrhunski dometi francuskog inudstrijskog dizajna

Vrh francuskoga industrijskog dizajna predstavljen je na velikoj izložbi u Zagrebu u Gliptoteci HAZU. Riječ je o predmetima svakodnevne uporabe koje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika