13.11.2007. / 19:41

Autor: Martina Čizmić

TABU

Seks za hendikepirane

"Seks je osnovna ljudska potreba, poput hrane i vode. Zbog toga se moramo boriti da i hendikepirani imaju pravo na seks", rekla je Aiha

Švicarska dobrotvorna udruga traži volontere koji bi pristali na seks sa hendikepiranim ljudima.

Udruga za hendikepiranost i seksualnost već omogućava erotske masaže ljudima koji su hendikepirani. No, sada su odlučili pružiti im mogućnost seksualnog odnosa sa svojim volonterima. Također traže i homoseksualne volontere koji bi pružali seksualne odnose sa homoseksualnim hendikepiranim ljudima.

Voditeljica udruge Aiha Zemp rekla je da su se tom temom jednostavno morali pozabaviti. "To je veliki tabu, a ne bi smio biti. Seks je osnovna ljudska potreba, poput hrane i vode. Zbog toga se moramo boriti da i hendikepirani imaju pravo na seks", rekla je Aiha.

Trenutno tri muškarca i jedna žena nude erotske masaže, a devet novih volontera ponudilo je svoje seksualne usluge za 65 funti na sat. Aiha je odbacila optužbe da zapravo organiziraju prostituciju. "Velika je razlika između asistenta i prostitutke. Asistent pokazuje nježnost i svjesni su potreba koje imaju hendikepirani. Oni neće samo doći, obaviti posao i uzeti novac", rekla je.

Vezane vijesti

Burne ovacije za Aung San Suu Kyi u Ženevi

Burne ovacije za Aung San Suu Kyi u Ženevi

Čelnica mianmarske oporbe Aung San Suu Kyi dočekana je u četvrtak u UN-ovu sjedištu u Ženevi uz burne ovacije oko četiri tisuće sudionika Međunarodne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika