14.11.2007. / 09:20

Autor: Marko Biočina

KAMPANJA

Milanovića u Zadru vrijeđali HDZ-ovci

Njihove su se izborne povorke mimoišle kod crkve svetog Šime, a Milanović se kasnije požalio kako su ih u tom trenutku HDZ-ovci vrijeđali

Bliski susret doživjeli su jučer čelnici dvaju najjačih hrvatskih političkih stranaka u Zadru. Zoran Milanović i Ivo Sanader u istom su se trenutku našli u Zadru. Njihove su se izborne povorke mimoišle kod crkve svetog Šime, a Milanović se kasnije požalio kako su ih u tom trenutku HDZ-ovci vrijeđali.

„Pogledao sam prema Sanaderu, ali je bio okružen čuvarima i nije me pogledao.Iz HDZ-ove su mi povorke uputili niz uvrijedljivih komentara koje ne želim ponoviti“, rekao je Milanović.

Na činjenicu da je SDP imao zakazani izborni skup u Zadru u svom se govoru upućenom HDZ-ovim simpatizerima osvrnuo i premijer Sanader. „Poručujem onome koji će za koju minutu doći ovamo da nema što tražiti u Biogradu. Gledam plakate, njega i Jurčića, na kojima su autostopisti, a gdje god dođem vidimo da im sve manje ljudi stane kako bi ih primili u automobil. A sve to zbog njihove loše politike za Hrvatsku, koja nije politika, nego program zabrana, kao što su zabrane Hrvatima iz BiH i dijaspore da glasuju u Hrvatskoj“, rekao je u svom govoru Sanader.

Zadrani nisu morali dugo čekati na odgovor iz suprotnog tabora. „U HDZ-u jedna osoba govori, misli i nitko ne smije reći više od te jedne osobe, koja , nažalost Hrvatsku poznaje jako malo. Meni nitko ne može ograničavati kretanje i govoriti mi da nemam što tražiti u Biogradu. To je primitivna izjava u kojoj se krije duboka razlika između SDP-a i HDZ-a“, rekao je Zoran Milanović.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika