15.11.2007. / 13:25

Autor: Katarina Zorić

IZBORNA KAMPANJA

Maček: Sanader se do utorka neće pojavljivati na skupovima

HDZ će održati sve predviđene izborne skupove, na kojima će, umjesto Sanadera, govoriti prvi na HDZ-ovim listama po izbornim jedinicama

HDZ će svoju izbornu kampanju nastaviti prema planu, unatoč tomu što u njoj privremeno, zbog smrti oca, neće sudjelovati predsjednik stranke Ivo Sanader, najavio je direktor HDZ-ove kampanje Ratko Maček.

"Sve stranačke aktivnosti idu zacrtanim tijekom, osim što je Sanader svoje aktivnosti odgodio do utorka, kada se vraća na posao", rekao je Maček novinarima u središnjici HDZ-a.

Objasnio je da će stranka održati sve predviđene izborne skupove, na kojima će, umjesto Sanadera, govoriti prvi na HDZ-ovim listama po izbornim jedinicama.

HDZ-ovo i izaslanstvo Vlade na Dan sjećanja na žrtve Vukovara vodit će zamjenica predsjednika stranke i potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor.

Maček je rekao da je Sanader sinoć otputovao u Split, kako bi bio uz majku i braću.

Direktor HDZ-ove kampanje naglasio je da je riječ o obiteljskoj tragediji te da Sanader ne želi medijsku pozornost oko toga.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika