16.11.2007. / 12:10

Autor: Nina Tomljanović

ŽUPANIJSKI SUD U RIJECI

Andabak i Farrow oslobođeni optužbi za šverc kokaina

Prvi postupak protiv njih dvojice na riječkome Županijskom sudu pokrenut je u siječnju 2001. godine, na temelju optužnice Županijskoga državnog odvjetništva

Na Županijskom sudu u Rijeci nepravomoćno su oslobođeni general HVO-a Ivan Andabak i britanski državljanin Paul Dexter Farrow, optuženi za krijumčarenje 660 kilograma kokaina preko riječke luke krajem 1999. godine.

Suđenjem je predsjedala Đurđa Jovanić koja je optužene oslobodila krivnje zbog nedostatka dokaza koju su izneseni tijekom suđenja.

Prvi postupak protiv njih dvojice na riječkome Županijskom sudu pokrenut je u siječnju 2001. godine, na temelju optužnice Županijskoga državnog odvjetništva. Postupak je ponovno počeo početkom ožujka 2007. godine nakon izručenja Farrowa Hrvatskoj iz Italije, gdje je služio zatvorsku kaznu zbog drugog slučaja trgovine drogom.

Farrow je objavu prvostupanjske presude dočekao u pritvoru, te je nakon presude pušten a Andabak, koji je bio na današnjoj objavi presude, branio se sa slobode.

Vezane vijesti

Hitler se lječio kokainom i bikovim sjemenom

Hitler se lječio kokainom i bikovim sjemenom

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Adolf Hitler kokainom je liječio sinuse i česte upale grla, ubrizgavao si je ekstrakt od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika