17.11.2007. / 11:34

Autor: Marijana Zrinjski

SISAK

Milanović pozvao HDZ da pokaže račune

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović jučer na središnjem predizbornom skupu u Sisku poručio je da "onaj tko želi upravljati milijardama kuna, najprije mora dati odgovore koji se tiču njega i njegove stranke". Stoga je pozvao političke suparnike da pokažu račune kako su stekli to što imaju i kako su upravljali državnom imovinom u prošle četiri godine.

"Nudimo novo lice politike, ali ne pozu politike, ne lice s plakata, već želimo krenuti od vlastita primjera, od toga što imaš, koliko imaš, kako si to stekao i u kojem roku", rekao je Milanović, pozvavši suparnike riječima: "Pokažite račune, račune na sunce."

Napomenuo je da hrvatski građani 25. studenoga biraju između "istine i neistine, između korupcije i poštenja", da biraju Hrvatski sabor koji će donositi zakone o tome kako će se živjeti u Hrvatskoj iduće četiri godine, "neovisno o tome kojeg smo podrijetla, tko nam je otac, majka, jer svi dijelimo sudbinu ove zemlje i sudjelujemo u njenoj izgradnji, dilemama, mukama i radujemo se uspjesima zajedničkog tima koji se zove Hrvatska".

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika