20.11.2007. / 12:34

Autor: Marko Biočina

IZBORNA PROMIDŽBA

Marija Šerifović će pjevati za SDSS

U kombinacijama za nastup su bili Bajaga i Vlado Georgijev

Popularna srpska pjevačica i pobjednica Eurosonga 2007. Marija Šerifović sutra će u Zagrebu nastupiti na predizbornom skupu SDSS-a. Tako je i ova stranka krenula u već uobičajenu kampanju angažiranja estradnih umjetnika u predizbornoj kampanji.

Ovu je informaciju za Večernji list potvrdio i sam Milorad Pupovac, potpredsjednik SDSS-a. „Istina je, Marija Šerifović će nastupiti na našem predizbornom skupu u srijedu u zagrebačkom restoranu Globus. Koncert će početi u 19 sati i trajt će najmanje sat vremena. U pregovorima oko njezinog angažmana pomogli su nam neki prijatelji, a Mariju nijue bilo teško nagovoriti“, rekao je Pupovac.

Inače, u SDSS-u su imali još nekoliko opcija za izvođače u svojoj predizbornoj kampanji, tako da je Pupovac rekao kako su u igri bili i Momčilo Bajagić Bajaga, te Vlado Georgijev koji je trebao nastupiti u duetu s Marijom Šerifović.

Ovo će biti prvi put da Marija Šerifović nastupa u Hrvatskoj. S obzirom na popularnost koju ta pjevačica uživa u Hrvatskoj sigurno će se u Globusu okupiti velik broj njezinih obožavatelja.

Vezane vijesti

Pupovac: Nikolićeve izjave štetne i nedopustive

Pupovac: Nikolićeve izjave štetne i nedopustive

Izjave srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića u vezi Vukovara i Srebrenice nisu samo štetne, već i nedopustive te se nadamo da će formiranjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika