27.11.2007. / 12:01

Autor: Marijana Zrinjski

LJUBICA LALIĆ O KOALICIJI

"Koaliciju sa SDP-om želi 90 posto članova HSS-a"

"Koalicija s HDZ-om izazvati će masovan revolt kod članstva i birača HSS-a jer prema mojim informacijama, njih 80 do 90 posto podržava jedino koaliciju sa SDP-om, a u suprotnom prijete izlaskom iz stranke. Protiv koalicije sa HDZ-om su članovi cijele Slavonije i Dalmacije, te Sjeverozapadnog dijela ", ovako je moguću koaliciju HSS i HSLS-a s HDZ-om komentirala bivša saborska zastupnica HSS-a Ljubica Lalić za Index.hr.

"Telefon mi nije prestajao zvoniti nakon što se pročulo da je Friščić izgleda dogovorio sa HDZ-om koaliciju. Ja jednostavno ne mogu vjerovati da bi on to učinio protiv volje članstva, i bez da se konzultira sa ograncima županijskih organizacija", kazala je.

Na pitanje da li će HSS pristati na koaliciju s HDZ s obzirom da će vladajuća stranka najvjerojatnije pristati na sve ili gotovo sve njihove uvjete, Ljubica Lalić je rekla kako  "to što oni obećavaju ne znači da će obećanja i ispuniti".

"Pogledajte što se dogodilo sa umirovljenicima; obećali su povrat duga, pa promijenili model koji je koristila prethodna vlada, tako da bi isplatili samo polovicu iznosa kojeg je država trebala vratiti. Sankciju je osjetio HSU", smatra nekadašnja šefica HSS-ovog saborskog kluba zastupnika.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika