01.12.2007. / 12:00

Autor: Katarina Zorić

REAKCIJA

Jurčić se sklonio u rodnu Hercegovinu

Pojašnjavajući kako su promjenu zajednički dogovorili on i Zoran Milanović, Jurčić je istaknuo da je najbolje da u koalicijsku vladu uđu čelnici stranaka i preuzmu dio odgovornosti…

Ljubu Jurčića, donedavnog premijerskog kandidata SDP-a, vijest o njegovoj smjeni zatekla je u rodnoj Hercegovini, piše Večernji list.

"Nije ovo bijeg u Hercegovinu. Prije mjesec dana dogovorio sam se da ću ovaj vikend provesti u rodnom kraju", istaknuo je Jurčić.

Pojašnjavajući kako su promjenu zajednički dogovorili on i Zoran Milanović, Jurčić je istaknuo da je najbolje da u koalicijsku vladu uđu čelnici stranaka i preuzmu dio odgovornosti.

"Ja preuzimam dio odgovornosti za ono što sam i radio posljednjih godinu dana, za gospodarstvo. Nisam razočaran. To je bio takav koncept i zato sam od početka, dok sam ga i radio, od politike tražio samo okvir u koji ću staviti gospodarski", rekao je Jurčić.

Zahvaljujući velikoj popularnosti Ljube Jurčića i Milana Bandića u Hrvatskoj, SDP je ojačao i u Hercegovini. No kakva će vremena doći za dva najpoznatija Hercegovca u Zagrebu, već se uveliko pitaju u njihovim Grudama i Hercegovini. Jurčićeve i Bandićeve zemljake zanima slijede li ponovno neka druga vremena i "pada" li nakon Jurčića možda i Bandić?

Vezane vijesti

EU se nije integrirala kao država

EU se nije integrirala kao država

O mogućnostima izlaska iz aktualne dužničke krize i osnivanju fiskalne unije u eurozoni razgovarali smo s Ljubom Jurčićem, profesorom Ekonomskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika