02.12.2007. / 17:20

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB

Nema novih informacija o ubojstvu Davora Zečevića

Na konferenciji se nije pojavio nitko od čelnika policije, a glasnogovornica policije Aleksandra Ljuba samo je potvrdila kako je nepoznati počinitelj sinoć iz vatrenog oružja ubio 40-godišnjeg D.Z.-a u ulici Remetski kamenjak

O sinoćnjem ubojstvu Davora Zečevića, jednog od osuđenika u postupku protiv tzv. zločinačke organizacije, policija na današnjoj konferenciji za novinare nije iznijela niti jedan novi podatak.

Na konferenciji se nije pojavio nitko od čelnika policije, a glasnogovornica policije Aleksandra Ljuba samo je potvrdila kako je nepoznati počinitelj sinoć iz vatrenog oružja ubio 40-godišnjeg D.Z.-a u ulici Remetski kamenjak, kada je izišao na parkiralište ispred kuće, gdje je imao prijavljeno mjesto stanovanja.

Ljiba nije željela reći kojom vrstom oružja je likvidiran D.Z., niti je li netko od optuženih iz tzv. zločinačke organizacije doveden na informativni razgovor.

Kriminalistička obrada je u tijeku, a zbog interesa istrage policija nije željela davati nikave detaljnije informacije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika