05.12.2007. / 14:15

Autor: Marijana Zrinjski

NAJAVA KONCERTA

AFION u nedjelju u Boogaloo

AFION trenutno jedna od najpopularnijih etno skupina u Hrvatskoj, održat će koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo, u nedjelju, 09. prosinca 2007., sa početkom u 21:00 sat, uz glazbenu podršku izvrsnog slovenskog benda Caña koji tradicionalni flamenko isprepliće s drugim glazbenim stilovima, kao što su klasika, jazz, funk i etno što čini novu tvorevinu - ''flamenco joven'' ili mladi flamenko.

Nakon stotinjak zapaženih koncerata diljem Europe i Hrvatske, sudjelovanja na ovogodišnjem sajmu world music glazbe WOMEX u Sevilli, Afion ovom prilikom promovira spot za pjesmu “Dej mi, Bože” te nekoliko pjesama sa novog albuma na kojem ova peteročlana skupina trenutno radi.

Koncert počinje u 21 h, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40 kuna, na dan koncerta 50 kuna. Pretprodajna mjesta u Zagrebu su Boogaloo (Ulica grada Vukovara), Aquarius Cd Shop (Varšavska), Dirty Old Shop (Tratinska) i Megamuzika (Vlaška).

Više o Afionu može se saznati na www.afion.net.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika