08.12.2007. / 09:52

Autor: Nina Tomljanović

PARLAMENTARNI IZBORI

Sutra ponovno glasovanje na pet biračkih mjesta

Do ponavljanja će doći zbog utvrđenih nepravilnosti koje su pokazale da je u biračkim kutijama 25. studenoga pronađeno više listića nego što je bilo birača

Sutra se ponavlja glasovanje za izbor zastupnika Hrvatskog sabora na pet biračkih mjesta, a to je Mursko Središće, Batina i Negoslavci te na dva mjesta u Zadru. Do ponavljanja će doći zbog utvrđenih nepravilnosti koje su pokazale da je u biračkim kutijama 25. studenoga pronađeno više listića nego što je bilo birača.

U Zadru će se glasovanje ponoviti u IX. izbornoj jedinici na biračkim mjestima 39 i 60 za liste izborne jedinice. U XII. izbornoj jedinici, izbornoj jedinici za nacionalne manjine, glasovanje se ponavlja u Murskom Središću na biračkom mjestu br. 3, u Negoslavcima na izbornom mjestu br. 1 i u Batini na biračkom mjestu br. 2. U Batini se izbori ponavljaju za kandidate mađarske nacionalne manjine, u Murskom Središću za kandidate austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalne manjine, a u Negoslavcima za kandidate srpske nacionalne manjine.

O privremenim rezultatima ponovljenog glasovanja, DIP će izvijestit čim pristignu, na svojoj internetskoj stranici www.izbori.hr, a također će izvijestiti o odazivu birača na ponovljeno glasovanje do 11 i do 16 sati, pisano i na internetskoj stranici u 11.30 i 16.30.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika