10.12.2007. / 12:27

Autor: Jelena Badovinac

Ekskluzivno

Andrijana Budimir: "Tugujem za Tošom u sjeni laži i podvala"

Dva mjeseca nakon tragične smrti makedonskog pjevača Toše Proeskog, njegova je djevojka ekskluzivno za Extru demantirala napise o tome da je objavila njihove posljednje snimke, a njezina majka ispričala nam je kako joj obitelj pomaže da prebrodi gubitak

Od pogibije makedonskog pjevača Toše Proeskog prošlo je skoro dva mjeseca, a medijski interes za njega još se nije smanjio. Čini se da je najveća enigma i dalje njegova ljubavna veza s rukometašicom Andrijanom Budimir koja se u travnju prošle godine vratila iz Valencije, gdje je imala potpisan ugovor s tamošnjim rukometnim klubom, i uselila se u njegov stan u skopskom naselju Zlokućani. Nakon ekskluzivnog intervjua za Extru samo dan nakon sprovoda u Kruševu, Andrijana više nije dala nijednu izjavu za medije. Upravo su tada počela i nagađanja o ozbiljnosti njihove veze. Neki su tvrdili da uopće nije stanovala u Zlokućanima, neki pak i da mu nije bila djevojka. Bilo je i onih, poput makedonskih magazina, koji su čak tvrdili da je intervju s Andrijanom izmišljen. U svakom slučaju, mnogi su joj zamjerali to što je intervju dala upravo hrvatskom magazinu.
Punih četrdeset dana čekalo se i na izjavu njegove menadžerice Ljiljane Petrović, koja je dala naslutiti da njihova veza nije bila toliko ozbiljnog karaktera koliko nam je Andrijana to ispričala. Ljiljana Petrović je čak spominjala i bivšu djevojku Blagicu kojoj je Toše, bez obzira na Andrijanu, navodno slao poruke. Andrijana svoju tugu želi zadržati daleko od medija, što dokazuje i to što je na parastos u Kruševu, četrdeset dana nakon sprovoda, stigla kasno popodne, kad su se već svi razišli. Andrijana Budimir trenutačno se nalazi u Skopju i tamo pokušava ostvariti svoje poslovne planove koje je pokrenula još prije nego što je Toše poginuo. Kako saznajemo, u veljači planira otvoriti kozmetički salon. Sve do prošlog vikenda s njom je bila i njezina majka Milana koja se vratila u Srbiju, gdje i inače živi.
"Andrijana je još uvijek vrlo utučena, no svi je pokušavamo osoviti na noge. Ona mora nastaviti živjeti i naučiti se nositi s tim da Toše više nema. Andrijana ga je jako voljela i kad bih komentirala spekulacije o njihovoj vezi po medijima zadnjih tjedana, spustila bih se ispod svoje životne razine", rekla nam je u telefonskoj izjavi Andrijanina majka Milana. Iako i dalje izbjegava medije, Andrijana je opet ekskluzivno za Extru izjavila kako je žalosno to što se svakakve laži pojavljuju u medijima, aludirajući na videozapis Toše Proeskog s njegova gostovanja u Bugarskoj prije nekoliko godina. Pjevač je snimljen u hotelskoj sobi, a jedan srpski portal prošli je tjedan objavio snimke kao ekskluzivan zapis snimljen netom prije pogibije.
"Nisam objavila nikakve naše posljednje snimke. I da ih imam, ne bih ih sigurno pustila u javnost. Tko bi to normalan napravio? Ne znam odakle je ta snimka niti tko ju je snimio. Ne znam ni tko ju je dao novinarima. Žalosno je da se takve stvari sad događaju", kazala nam je Andrijana Budimir u telefonskoj izjavi. Naravno da Andrijana ne zna kada su nastale te snimke jer u to vrijeme nije bila s Tošom. U intervjuu koji je dala za Novu TV, Tošina menadžerica Ljiljana Petrović izjavila je da je Andrijana između ostalog željela da joj Toše pomogne oko njezina povratka u skopski rukometni klub Kometal, no Andrijanina majka tvrdi kako mnoge stvari o kojima se piše od njegove pogibije nisu istinite, pa tako niti ta.
"Andrijana je bila na razgovoru u Kometalu, ali ih je odbila. Ona se nije vratila u Skopje zato što nije imala gdje igrati, nego zato da bude s Tošom. Upravo zato željela je pokrenuti vlastiti posao. Uostalom, zašto vi sami ne provjeravate neke činjenice? Zaista ne želim više ništa komentirati jer prepucavanje po medijima uopće nije moj nivo", istaknula je Milana Budimir, koja će nadolazeće blagdane provesti s kćeri dijelom u Srbiji, a dijelom u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Obiježena treća godišnjica smrti Toše Proeskog

Obiježena treća godišnjica smrti Toše Proeskog

Treća godišnjica smrti makedonske glazbene zvijezde Toše Proeskog u subotu obilježena je u cijeloj Makedoniji, a posebno u njegovu rodnom gradu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika