Objavljeno u Nacionalu br. 630, 2007-12-10

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

Iako je stari ugovor s Da Silvom raskinut, novi još vrijedi

Miljenko Radivojević tvrdi da je s poznatim nogometašem još uvijek u poslovnom odnosu

DA SILVA je po tvrdnjama Miljenka Radivojevića potpisao dva ugovora s njimDA SILVA je po tvrdnjama Miljenka Radivojevića potpisao dva ugovora s njimPrije mjesec dana Nacional je objavio detalje sporazuma između nogometaša Eduarda da Silve i Miljenka Radivojevića, poduzetnika iz Dugog Sela, po kojem Radivojević, koji se 2003. i dio 2004. godine brinuo o Da Silvi, treba dobiti 10 posto od njegova transfera u Arsenal. Odvjetnik Da Silve, Miroslav Šeparović, prije dva tjedna u pismu Nacionalu objavio je kako je ugovor između nogometaša Eduarda da Silve i Miljenka Radivojevića raskinut te da Radivojević ne može potraživati novac od transfera u Arsenal, ali Radivojević tvrdi da to nije istina.

“Točno je da je prvi ugovor između mene i Da Silve raskinut 25. rujna 2003. godine. Međutim, tri tjedna kasnije, 15. listopada, Da Silva i ja smo potpisali novi ugovor i to je ugovor koji vrijedi i čija je preslika objavljena u Nacionalu”, rekao je Radivojević. Nakon što je Nacional objavio kako Radivojević potražuje 10 posto od Da Silvina transfera u Arsenal, bivši igrač Dinama demantirao je postojanje takvog ugovora. “Da Silva je rekao kako 2003., kada se vratio u Dinamo s posudbe u Inter iz Zaprešića, nije bio toliko naivan pa da bilo što potpiše. Međutim, nakon te izjave Šeparović je poslao pismo Nacionalu u kojem je priznao da je Da Silva ipak potpisao sporazum sa mnom, ali da je on kasnije raskinut. Znači, Da Silva je lagao, ipak je potpisao sporazum”, tvrdi Radivojević i dodaje kako postoje osobe koje će potvrditi njegove navode a reagira i na tvrdnje o svojoj gramzljivosti. “Tko je bio gramzljiv 2003. kada me Da Silva molio da mu posudim 50.000 eura?” tvrdi on i kaže: “Pozivam Da Silvu da izabere vrijeme i medij u kojem ćemo se javno suočiti pa neka mi onda u lice kaže da je laž sve ono što sam do sada rekao."

Vezane vijesti

Brazilski menadžer u ratu za Eduardove milijune

Brazilski menadžer u ratu za Eduardove milijune

Zdravko Mamić je prodajom Eduarda Da Silve u Arsenal prvo morao podmiriti moralne i materijalne dugove svojim partnerima, pa prodaja nije bila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika