14.12.2007. / 10:43

Autor: Nina Tomljanović

ZANIMLJIVOSTI

Hitlerov potomak živi u Velikoj Britaniji

Kćerka engleskog aristokrata Unity Mitford bila je u vezi s Hitlerom i navodno je rodila dijete nakon početka Drugog svjetskog rata

Britanski magazin New Statesman izazvao je nevjericu, ali i fantazije u javnosti kada je objavio informacije da postoji mogućnost da Hitlerov potomak postoji te da je zapravo u Velikoj Britaniji.

Kćerka engleskog aristokrata Unity Mitford bila je u vezi s Hitlerom i navodno je rodila dijete nakon početka Drugog svjetskog rata. Prema riječima mnogih Unity Mitford je bila opsjednuta nacističkim vođom Adolfom Hitlerom, te je rodila dijete čiji je otac bio upravo Fuerer.

Urednika magazina New Satesman, Martina Brighta, kontaktirala je izvjesna žena koja tvrdi da je nakon poroda o djetetu Unity Mitford skrbila baš njezina tetka.

U vrijeme Drugog svjetskog rata, Mitford je mislila da će iznevjeriti svoju zemlju ako ostane s Hitlerom. Kako se našla između dvije vatre, odlučila je izvršiti samoubojstvo tako da si je pucala u glavu. No to je nije ubilo.

Tako glasi poznata priča o tome zašto je Mitford nakon toga vraćena na liječenje u svoju rodnu zemlju. Ipak, mnogi smatraju, iako nije dokazano, da je ona zapravo odvezena u Oxfordshire centar za majčinstvo gdje navodno rodila Hitlerovo dijete.

Vojvotkinja od Devonshire, jedina preživjela koja je u srodstvu s Mitford, opovrgla je ove navode.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika