17.12.2007. / 10:38

Autor: Nina Tomljanović

KRUŠEVO

Poštanska marka s likom Toše Proeskog

Poštanska marka s likom pjevača tiskana je u tisuću primjeraka, a predstavljena je u nazočnosti roditelja, rodbine i velikog broja Tošinih obožavatelja

U Kruševu je u subotu svečano predstavljena poštanska marka s tragično preminulim makedonskim pjevačem Tošom Proeskim. To je prvi potez Koordinacijskog tijela za zaštitu lika i djela Toše Proeskog koje je osnovala makedonska vlada.

Poštanska marka s likom pjevača tiskana je u tisuću primjeraka, a predstavljena je u nazočnosti roditelja, rodbine i velikog broja Tošinih obožavatelja. "Suosjećajući s bolom tvojih roditelja i cijelog naroda, posvećujemo ti marku da putuje svijetom, kako bi ostao vječan", rekao je tom prigodom direktor Makedonske pošte Sadul Iziri.

Toše Proeski poginuo je 16. listopada ove godine u prometnoj nesreći na autocesti Zagreb-Lipovac kod Nove Gradiške, u 26. godini života. Rođen je u Kruševu, a bio je jedan od najpopularnijih izvođača s prostora bivše Jugoslavije.

Vezane vijesti

Obiježena treća godišnjica smrti Toše Proeskog

Obiježena treća godišnjica smrti Toše Proeskog

Treća godišnjica smrti makedonske glazbene zvijezde Toše Proeskog u subotu obilježena je u cijeloj Makedoniji, a posebno u njegovu rodnom gradu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika