Objavljeno u Nacionalu br. 631, 2007-12-18

Autor: Nacionalova redakcija

TV VODITELJICA I PREDSJEDNIK

Tužbe zbog glasina o novoj Sarkozyjevoj vezi

LAURENCE FERRARI demantirala je intimnu vezu sa SarkozyemLAURENCE FERRARI demantirala je intimnu vezu sa SarkozyemLaurence Ferrari, 41-godišnja voditeljica francuske privatne televizije TF1, tužila je sudu izdavačku kuću zbog članka u časopisu Closer u kojem se govorilo o glasini da je ona u vezi s francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem. Sarkozy i njegova supruga Cécilia prije nekoliko tjedana objavili su da se razvode, a Laurence Ferrari je također objavila razvod od kolege televizijskog voditelja Thomasa Huguesa, s kojim je bila u braku 14 godina, te s kojim ima dvoje djece. Ona tvrdi da su tvrdnje kako je u vezi s predsjednikom laž, te - pozivajući se na strogi francuski zakon o objavljivanju podataka iz privatnog života u medijima - preko suda traži odštetu od 30.000 eura.


Closer je 1. prosinca objavio da se širi glasina o vezi predsjednika i televizijske novinarke, a povod je to što je ona nedavno pratila Sarkozyja u Maroku, a o tome su pisali i neki inozemni listovi poput londonskog tabloida Daily Maila.

Vezane vijesti

Unutarnja stvar Francuza

Unutarnja stvar Francuza

Zajednička izborna kampanja Nicolasa Sarkozya i Angele Merkel zapravo je već odavno započela. Još u veljači je njemačka kancelarka u jednom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika