20.12.2007. / 12:36

Autor: Nina Tomljanović

PARIZ

Letite Air France-om i šaljite SMS-ove

Što se tiče obavljanja telefonskih razgovora iz zrakoplova, glasnogovornica vodeće zrakoplovne kompanije je kazala kako to ovisi o reakcijama putnika jer bi kako kaže, nekima koji žele mir, to moglo i smetati

Putnici koji lete sa zrakoplovnom kompanijom Air France od danas mogu slati i primati SMS poruke iz zrakoplova. "U ovom trenutku omogućujemo slanje SMS poruka i slika", izjavila je glasnogovornica Air Francea u Parizu.

Što se tiče obavljanja telefonskih razgovora iz zrakoplova, glasnogovornica vodeće zrakoplovne kompanije je kazala kako to ovisi o reakcijama putnika jer bi kako kaže, nekima koji žele mir, to moglo i smetati.

Zasad je slanje poruka mobitelom moguće u zrakoplovima Air Francea tipa A318, koji povezuju destinacije unutar Europe. Cijena slanja SMS poruka ovisi o dotičnom ponuđaču ili o državi nad kojom se zrakoplov nalazi, a računaju se kao slanje poruka iz inozemstva.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika