28.12.2007. / 08:10

Autor: Plamenko Cvitić

SANADERI U KINU

Premijer i njegova supruga gledali film na najlošijim mjestima u dvorani

Nakon što je prije dva tjedna premijerno prikazan u lepoglavskoj kaznionici, najnoviji američki krimić “Američki gangster” počeo se prikazivati u kinima diljem Hrvatske. U nedjelju, 23. prosinca navečer, na projekciju u zagrebačkom CineStaru došao je i hrvatski premijer Ivo Sanader.

Sa suprugom Mirjanom smjestio se na posljednja mjesta na desnoj strani šestog reda, odakle je gledao 157-minutnu priču o Franku Lucasu, newyorškom narkomanskom bossu koji je iskorištavao pukotine u strukturama moći za stvaranje svog carstva i ostvarenje svoje verzije američkog sna.

Sanaderovu prisutnost odavali su pripadnici osiguranja koji su se rasporedili po dvorani, a on i supruga tijekom 20-minutne stanke nisu se micali sa svojih mjesta. Za relativno loša mjesta u dvorani postoje dva objašnjenja: prema prvome, prekasno su rezervirali ulaznice pa su dobili sjedala blizu platna na desnom rubu, a prema drugom, takav razmještaj odabralo je Sanaderovo osiguranje, jer su ta mjesta najbliža izlazu u slučaju kakve neočekivane situacije.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika