28.12.2007. / 00:20

Autor: Marko Biočina

OBLJETNICA

Zadarski HDZ-ovci pojeli 42 pečena janjca

Više od 800 članova i simpatizera stranke okupilo se na HDZ-ovoj obljetnici

Zadarski HDZ-ovci obilježili su 18. godinu osnutka tamošnjeg Gradskog odbora stranke. Razloga za slavlje je bilo više, s obzirom na to da je proslava održana uoči Božića, ali i činjenicu da je na nedavnim parlamentarnim izborima HDZ na području Zadra ostavrio nadmoćnu pobjedu.

Kako piše Jutarnji list, proslava je održana u zadarskom Arsenalu koji je posebno za tu priliku opremeljen dodatnim stolovima kako bi bilo dovoljno mjesta za više od 800 članova i simpatizera stranke.

Ipak, najveći kuriozitet je činjenica da su HDZ-ovci u jednoj večeri uspjeli pojesti čak 42 pečena janjca.

Ministrica pravosuđa i predsjednica gradskog HDZ-a Ana Lovrin u svom je govoru upozorila kako su rezultati izbora definitivni dokaz zrelosti stranke.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta na poklon je dobio nogometni dres s brojem deset na leđima, što je asocijacija na deset mandata koje je HDZ pod Kalmetinim vodstvom osvojio u IX izbornoj jedinici. Sam Kalmeta je prisutnima poručio kako je to rekordan rezultat, čak i u europskim okvirima.

Cijela je večer imala i humanitarnu dimenziju, pa je zadarskoj bolnici donirano deset dvosjeda-ležajeva, u vrijednosti od 20 tisuća kuna.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika