31.12.2007. / 11:07

Autor: Nina Tomljanović

PAKISTAN

Na Novu godinu objava hoće li se održati parlamentarni izbori

Dužnosnici lokalnih izbornih povjerenstava iz četiri provincije moraju se očitovati da li zbog situacije u zemlji nakon atentata na Benazir Bhutto, mogu uopće otvoriti biračka mjesta

Na samu Novu godinu, pakistansko će izborno povjerenstvo objaviti da li će se parlamentarni izbori održati kao što je i prethodno zakazano, 8. siječnja, izvijestio je danas pakistanski dužnosnik. "Zatražili smo izvješća od provincijskih vlada i provincijskih izbornih povjerenstava o stanju na terenu. Izvješća bi trebala stići do večeras a odluka o izborima donijet će se sutra", rekao je tajnik povjerenstva Kanwar Dilshad.

Dužnosnici lokalnih izbornih povjerenstava iz četiri provincije moraju se očitovati da li zbog situacije u zemlji nakon atentata na Benazir Bhutto, mogu uopće otvoriti biračka mjesta.

O sudbini parlamentarnih izbora danas će se razgovarati na sastanku koji je sazvao vršitelj dužnosti premijera Mohammedmian Soomro.

Nakon ubojstva Benazir Bhutto, stanje u zemlji je vrlo napeto i nemiri se ne smiruju. U tri dana, samo u južnoj provinciji Sind napadnuto je i "uništeno" više od 40 ureda izbornog povjerenstva.

Vezane vijesti

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

U Srbiji se ni mjesec i pol dana od parlamentarnih izbora ne nazire dogovor parlamentarnih stranaka o novoj vladi, a još se manje zna tko će je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika