Objavljeno u Nacionalu br. 634, 2008-01-07

Autor: Ante Mihić

TREND

Popularni Hondin terenac u novom ruhu

Honda je već godinama poznata kao proizvođač automobila koji tržište osvaja vrhunskim motorima. Iako se s vremenom ništa nije promijenilo, Honda danas osim odličnih motora ima i automobile koje krasi lijep dizajn. Prošlog tjedna na testu smo imali CR-V, Hondin SUV koji je nasljednik jednog od najpopularnijih terenaca na europskim tržištima uopće. Podatak da je u 11 godina prodano čak 2,5 milijuna CR-V modela dovoljno pokazuje da ovaj Hondin automobil ima jako dobru prodajnu perspektivu.

Na testu smo imali model koji je pokretao 2-litreni benzinski agregat od 150 KS i koji je na testu pokazao da je unatoč nešto većim gabaritima automobil koji se jednako dobro snalazi na teško pristupnim cestama, ali i na gradskim prometnicama. Kako je Honda pazila na svaki detalj tog automobila, ne treba zaboraviti da je interijer izrazito luksuzan te da su svi materijali pažljivo birani kako bi automobil bio predstavljen u najboljem svjetlu.

Moramo biti iskreni i priznati da je Honda s CR-V-om potpuno ispunila naša očekivanja jer malo koji SUV na tržištu nudi tako zanimljiv dizajn i toliko pažnje posvećuje svakoj sitnici. Na kraju moramo spomenuti i cijenu od 250.000 kuna, koliko košta testni model i koja je sigurno jedan od razloga zašto će Honda biti traženija od konkurencije.

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika