15.01.2008. / 10:30

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Ivana Banfić: put u Indiju s novom ljubavi

Dvije godine nakon razvoda od Roberta Magića, Ivana Banfić pronašla je ljubav s Krunom Ladišićem, svojim prijateljem iz djetinjstva, s kojim je, nakon što su zajedno proveli blagdane, otputovala na jednomjesečni odmor u Indiju

Tridesetosmogodišnja pjevačica Ivana Banfić, koja se krajem 2005. godine razvela od supruga i svoga tadašnjeg menadžera Roberta Magića nakon dvanaest godina braka, ponovno je zaljubljena. Njezin četiri godine mlađi dečko Kruno Ladišić realizator je programa na Novoj TV.
Par je prošlog utorka s nekoliko zajedničkih prijatelja otišao na jednomjesečno putovanje po Indiji. U zagrebačku zračnu luku Pleso stigli su taksijem. Njihov je let za Istanbul, zbog velike magle, toga dana znatno kasnio u polasku. Ipak, pjevačici i njezinu dečku očito ni to nije moglo pokvariti dobro raspoloženje. Ne znajući da ih Extrin fotograf snima, ležerno odjeveni smijali su se i šalili s ostatkom društva.
Kako smo doznali, Ivana Banfić i Kruno Ladišić u vezi su nešto manje od pola godine, a poznaju se još iz djetinjstva. Naime, oboje stanuju u Velikoj Gorici nedaleko od Zagreba. Isto tako, brat Ivane Banfić dugogodišnji je prijatelj Krune Ladišića. Pored toga što stanuju u istom mjestu, Ivana Banfić i Kruno Ladišić imaju i mnogih drugih sličnosti, primjerice, oboje se bave umjetnošću. Ivana je glazbenica koja je završila srednju glazbenu školu i već je od četrnaeste godine nastupala kao prateći vokal nekih izvođača. Samostalnu pjevačku karijeru započela je prije sedamnaest godina i dosad je snimila 9 albuma. Njezin dečko Kruno Ladišić zanima se drugačiju vrstu umjetnosti, točnije, kiparstvo i izradu stvari od drva.
Pored ljubavi prema umjetnosti, novi par ima još nešto zajedničko. Oboje su rastavljeni i nijedno od njih u tim brakovima nije imalo djece.

Čitav članak pročitajte u tiskanom izdanju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika