15.01.2008. / 10:42

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

SMS afera Igora Hajdarhodžića

Redakcija Extre došla je u posjed lascivnih poruka koje je glumac Igor Hajdarhodžić, nevjenčani suprug pjevačice Maje Vučić, slao 48-godišnjoj Branki Z. koja se bavi izradom umjetničkog nakita

Nevjenčani suprug pjevačice i nekadašnje voditeljice Maje Vučić, glumac Igor Hajdarhodžić, tri je mjeseca slao lascivne poruke drugoj ženi. Redakcija Extre došla je do tih poruka.
Riječ je o desecima SMS-ova koje je od početka rujna do studenog prošle godine Igor Hajdarhodžić slao svojoj vršnjakinji, četrdesetsedmogodišnjoj Branki Z. koja se bavi izrađivanjem umjetničkog nakita. Posjedujemo i MMS vrlo eksplicitnog sadržaja koji nije primjeren za objavljivanje. Iako je u početku, kada smo kontaktirali s njime, opovrgnuo da zna o čemu je riječ, poslije je priznao autentičnost tih poruka lascivnog sadržaja. U tom je telefonskom razgovoru za Extru rekao: “Bilo je i toga, da. Ne znam što mi je to trebalo, zabavljalo me u tim trenucima. Hoćete li vi to objaviti? Znate da ja nakon toga više neću moći živjeti sa svojom suprugom i kćeri. Nadam se da se iz tih poruka vidi da nas dvoje nismo imali nikakav fizički kontakt”, rekao je vidno uzrujan, ali pristojan Igor Hajdarhodžić. Nijednog trenutka nije povisio ton glasa, nije čak ni pitao odakle nam te poruke.
Poruke nam je ustupila prijateljica Branke Z. koja je željela ostati anonimna i koja je otkrila kako je Branka Z. od rujna primila gotovo petstotinjak poruka. Za Extru je rekla: “Ogorčena sam ponašanjem Igora Hajdarhodžića i njegova nekadašnjeg zaposlenika Lukše Vrljića. Nije problem u tome što se Igor Hajdarhodžić Branki Z. upucavao, nego to što ju je izigrao i nudio joj pomoć onda kada je ona bila u jednom od teških životnih razdoblja samo zato da bi zadovoljavao svoje seksualne maštarije”, rekla je prijateljica Branke Z.
Kako smo saznali, cijela je priča započela početkom rujna. Branka Z., koja se bavi izrađivanjem umjetničkog nakita, tijekom ljeta dobila je veliku narudžbu od galerije u Dubrovniku čiji je vlasnik bio Lukša Vrljić. Novac za tridesetak skupocjenih narukvica, isto toliko ogrlica i drugog nakita nikad joj nije bio uplaćen. Galerija u kojoj je njezin nakit bio u prodaji je zatvorena, a za čovjeka koji joj je dugovao novac čula je da je počeo raditi za Igora Hajdarhodžića. Budući da samo svojim radom prehranjuje i sebe i kćer, bilo joj je jako važno dobiti taj novac. “Vrijednost nakita bila je oko 16.000 kuna. Ona je u to vrijeme sve uložila u materijal, noćima je radila a novac nije dobila. Sjećam se da mi je rekla kako je tog dana otvorila novčanik i u njemu našla samo osam kuna. Normalno da je bila očajna i da je pokušavala na bilo koji način doći do svog novca”, ispričala je njezina prijateljica.
Između nekoliko ljudi tog dana, Branka Z. nazvala je i Igora Hajdarhodžića s molbom da joj pomogne dobiti nazad novac ili nakit. “Sjećam se da mi je rekla da je Igor bio totalno u šoku, zabrinut. Rekao joj je da ne može vjerovati što se to sve u svijetu događa i obećao joj pomoći. Tada je sve i počelo. Nije je tada ni vidio uživo a istog joj je dana poslao tridesetak SMS-ova čiji je sadržaj izgledao kao upucavanje.” Prijateljica Branke Z. kaže kako joj je ona priznala da je i sama bila pomalo dvolična u cijelom slučaju i da je igrala dvostruku igru. “On joj je bio jedini kontakt s Lukšom i njezinim novcem. Nije ga mogla tek tako otkačiti. Uostalom, kad god bi ona rekla da se ne može tako ponašati, on bi se povukao na dan-dva i opet se javio s pričom tipa - 'vidio sam Lukšu, pričao sam s njim i slično'. Bilo je jasno da neće tako lako odustati.“
Kako saznajemo, Igor Hajdarhodžić i Branka Z. vidjeli su se svega tri puta i to na savskom nasipu gdje su zajedno šetali pse. Ipak, dopisivali su se skoro tri mjeseca.

Čitav članak pročitajte u novom broju Extre.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika