17.01.2008. / 15:43

Autor: Marijana Zrinjski

CRNA GORA

Predsjednički izbori zakazani za travanj

Predsjednički izbori u Crnoj Gori trebali bi se održati 6. travnja ove godine. Najavio je danas predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić.

Vladajuća Demokratska partija socijalista jučer navečer odlučila je da će njezin kandidat na izborima biti sadašnji predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović. Izborni stožer te stranke vodit će njezin čelnik Milo Đukanović. Ovu kandidaturu, očekuje se, podržat će i njihovi koalicijski partneri, Socijaldemokratska partija i Hrvatska građanska inicijativa.
Oporbeni kandidat na predsjedničkim izborima, točnije Pokret za promjene, predložit će, kako su već ranije najavili, Nebojšu Medojevića, koji je prema anketama, trenutačno jedan od najpopularnijih crnogorskih političara.
Koalicija prosrpskih stranaka "Srpska lista" u utrku za predsjednika poslat će predsjednika te stranke Andriju Mandića, a Socijalistička narodna partija, kandidirati će svog čelinika Srđana Milića.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika