06.02.2008. / 15:57

 

IEDC – Bled School of Management

Edukacijom na IEDC-u postanite vrhunski rukovoditelj

Executive MBA program

EMBA program na IEDC-u dat će vam uvid u način razmišljanja poslovnih lidera i njihov način djelovanja kod donošenja odluka. Znanje koje ćete steći, pomoći se vam strukturirati i integrirati vaše razumijevanje poslovanja.
Učenje na IEDC-u temelji se na stvarnim poslovnim slučajevima i iskustvima uspiješnih poslovnih ljudi i vrhunskih profesora.

Znanjem ćete steći samopouzdanje koje vam je potrebno za uspiješno rukovođenje i provođenje vlastitih projekata. Nakon što steknete MBA diplomu, svestran pristup omogućit će vam da se suočite s poslovnim izazovima i pokrenete pozitivne promjene u vašoj organizaciji.

IEDC

  • od 1986. g. više od 40.000 polaznika iz 61 zemlje pohađalo je programe edukacije
  • profesori s najboljih europskih i sjeverno-američkih poslovnih škola
  • međunarodni certifikat
  • polaznici ostaju povezani i nakon završetka studija kroz IEDC internacionalnu mrežu
  • smješten u gradu Bledu u Sloveniji, središtu za mnoga poduzeća iz EU-a koja žele ući na tržišta zemalja jugoistočne Europe

„Poduka na IEDC-u neusporediva je s poslovnim školama kao što su IMD, INSEAD, Harvard, Darde, zbog jedinstvene kombinacije lokalne i globalne perspektive.“ - Prof. Derek F. Abell, umirovljeni profesor, ESMT, Njemačka.

„Za mene je MBA program bilo putovanje na kojem sam uvidio svoje slabosti i koje mi je omogućilo da usavršim svoje znanje i vještine.“ - Ivica Maurović, generalni menadžer, GEALAN d.o.o. (Executive MBA 2006/07), Hrvatska.

„Nekoliko mjeseci nakon završetka studija promovirana sam na mjesto direktora. Znanje o najnovijim strategijama u poslovanju, stećeno na IEDC-u , omogućilo mi je napredak u karijeri.“ – Tatjana Fink, Trimo Trebnje d.d., (EMBA 1991), Slovenija.

„Zajednički rad na projektima u sklopu MBA programa, unatoč multikulturalnim razlikama, zauvijek nas je povezao.“ – Ghada El Kelly, poslovni savjetnik za promociju i komunikacije, Euro-Lebanese Centre for Industrial Modernisation (EMBA 2006/07), Libanon.

Za više informacija o Executive MBA programu i ostalim programima IEDC škole registrirajte se i posjetite jednu od prezentacija – u utorak 19. veljače 2008. u Hotelu Regant Esplanade u Zagrebu od 18 do 19 sati ili u četvrtak 21. veljače u Hotelu Bonavia u Rijeci od 18 do 19 sati.

SPONZORIRANA VIJEST

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika