03.02.2008. / 12:14

Autor: Katarina Zorić

FOTOGALERIJA

Druga večer Quelle Fashion.hr-a

Drugi dan Quelle Fashion.hr-a otvorio je Robert Sever čija se kolekcija nastavlja na veliku akciju tvrtke Dove - Ljepota neovisna o godinama. Inspiraciju u osmišljavanju linije za dame starije od 45 godina Sever je potražio u svojim modelima - Nadi Rocco, Elli Svalina, Zdenki Kovačiček, Kostadinki Velkovski, Sanji Vejnović, Perici Martinović, Sanji Doležal i Urši Raukar.

Dvojac Envy Room predstavio je liniju haljina od slojeva prozračnih tkanina koji vrlo diskretno ističu siluetu. Bazirajući se na pastelnim paletama i jednobojnim modelima, nude uglavnom duge i prilično elegantne oprave s njihovim već prepoznatljivim autorskim rukopisom.

Posve drukčiji pristup imala je Nada Došen, čija je žena za jesen i zimu 2008./'9. nenametljiva i 'prigušena', odjevena uglavnom u maslinasto-zelene i crvene nijanse uz nezaobilazne (dominantne) crne intervencije.

Umjesto kreacija, Oliver Jularić na pistu je ovaj put poslao - film. Potpuno autorsko djelo čiji je Jular autor, model i redatelj, još jednom potvrđuje njegov status jedne od najsvježijih pojava na domaćoj modnoj sceni.

Na samom kraju druge večeri Quelle Fashion.hr-a pojavio se i poznati brand specijaliziran za katalošku prodaju - Quelle. Njihovi standardno nosivi urbani modeli prvi su put predstavljeni u potpuno novom kontekstu za koji je zaslužan stilistički potpis Petra Trbovića.

Varteksova varaždinska hala bila je prepuna - kolekcije hrvatskih dizajnera nisu željeli propustiti mnogi dizajneri, modni novinari i urednici, ali ni poznati..

Pogledajte u fotogaleriji kako je prošala druga modna večer.

Fotografije snimila: Mateja Vrčković

Fotogalerija

  • Korana Gvozdić
  • Antonija Blaće, Marko Grubnić i Indira Vladić Mujkić
  • Modne kreatorice i vlasnice modnog studia Boudoir; Morana Saračević i Martina Čičko Karapetić
  • Glumica Sanja Vejnović
  • Sanja Vejnović i Sanja Doležal
  • Ela Svalina, Zdenka Kovačićek i Nada Rocco
  • Iva Visković

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika